‘Nieuwe baan’- loopcursus

Het weekend van 16-17 september wordt heel bijzonder voor Atletiekvereniging Achil. Op 16 september hebben wij de grote opening van onze nieuwe atletiekbaan. Wil jij ook ervaren hoe het is om op de nieuwe baan te lopen kom dan maandag 18 september naar de loopcursus. De cursus is voor de beginnende loper en ook voor de loper met wat ervaring. Wil je meer informatie over o.a. looptechniek, trainingsmethode, kleding, wil je begeleiding bij een lopen van een wedstrijd dan is deze cursus een aanrader.


Waarom trainen bij een club?Meest gehoorde reden is een stok achter de deur, andere reacties zijn ik heb meer motivatie en het is gezellig om samen te lopen. Andere voordelen zijn, door verantwoord trainen is er minder kans op blessures en je boekt meer progressie.

De cursus duurt 10 weken en wordt gegeven door ervaren looptrainers. Er zijn per week 2 trainingen, op maandag- en donderdagavond, aanvang 19.30 uur. Alle trainingen zijn op de nieuwe Atletiekbaan. We hebben een ‘nieuwe baan aanbieding’ van € 25,00. Inschrijven kan via het inschrijfformulier hieronder.

Twijfel je nog kom dan op maandag 11 september naar de informatieavond, aanvang is 19.30 uur in het clubgebouw van Achil. Ook kun je per email naar loopcursus@achil87.nl je vragen stellen. Tot september op de nieuwe atletiekbaan van Achil.

Ps. Je kunt je nog tot 25 september inschrijven.