Alpe D’HuZes

Deze kanjer van een meid is Mieke van de Pas, mijn petekind van 25 jaar, die 7 maanden terug te horen heeft gekregen dat ze borstkanker heeft. Momenteel heeft ze al een zware chemokuur van 6 maanden en een borstamputatie achter de rug. Bestralingen en jarenlange hormoontherapie volgen nog. Ondanks al deze ellende gaat ze samen met haar familie onder de vlag van Big Challenge de uitdaging aan om op 1 juni rennend de Alpe d’Huez te beklimmen.

Toen Mieke me enkele maanden terug vroeg om met haar team mee te doen was nee zeggen dan ook geen optie, ook al stond die eerste Tilburgse marathon tevens naar me te loeren. Het voelde meer als een eer dan een uitdaging om ondanks al het leed iets van steun te kunnen geven en daarnaast fysiek iets te kunnen doen, namelijk zo vaak als mogelijk die berg oprennen. Maar bovenal natuurlijk om op deze manier zoveel mogelijk geld voor het KWF te vergaren wat nodig is voor onderzoek en zo misschien voorkomen kan worden dat zo’n jonge mensen sterven aan kanker.

Daartoe hebben we een aantal sponsoractiviteiten op touw gezet waarvan de opbrengst voor 100%  naar het kankeronderzoek van het Alpe d’HuZes/KWF fonds gaat en we er enkele van onder jullie aandacht willen brengen, te weten:

  • Op 26 maart is er in de Gouden Leeuw een dienstenveiling gehouden met ludiek optreden voor jong en oud waarbij o.a. op allerlei leuke groepsuitjes kon worden geboden. Deze dag is fantastisch verlopen en heeft de onvoorstelbare opbrengst van maar liefst € 22015,46 opgeleverd voor het KWF. Dankjewel aan een ieder die daaraan een bijdrage heeft geleverd;
  • Bovenstaande heeft ons helaas wel doen besluiten om de eerder genoemde crossloop in de bossen van Hoogeloon/Vessem definitief te annuleren om zodoende de benodigde tijd voor het organiseren daarvan om te kunnen zetten in trainingsarbeid voor de beklimming van de Alpe Huez  van 1 juni a.s, welke uurtjes we waarschijnlijk hard nodig zullen hebben, hopelijk daarvoor begrip;

Jet Bles

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren