het plezier van hardlopen kun je vermenigvuldigen door het te delen

Zoals jullie wellicht weten start binnenkort (13 maart) weer een nieuwe cursus “ Start To Run” bij onze vereniging. Een fantastische manier om aspirant lopers kennis te laten maken met onze prachtige loopsport. De komende weken zal er in de Hilverbode en de Uitstraling ruim aandacht worden besteed aan “ Start To Run”, en ……we gaan meer doen en we hebben daarvoor jullie hulp nodig om de bekendheid van deze cursus te vergroten.

Hoe dan?

Op de Facebookpagina van Achil’87 een bericht over de nieuwe cursus van “ Start To Run” . Like en deel dit bericht in je eigen Facebook vriendenkring. Op deze wijze bereiken we een hele grote groep mensen (en dus ook potentiele lopers) die net dat stapje nodig hebben om mee te willen doen met dit mooie programma.

Jullie hulp wordt natuurlijk ook beloond!!

Achil’87 zal onder diegenen die het bericht op Facebook delen 5 Achil’87 loopshirts verloten!