Wie wil er niet bij zijn?!

De eerste marathon van Tilburg op zondag 28 mei 2017. Als loper kun je kiezen voor de hele marathon, de halve marathon of de kwart marathon, en voor de liefhebbers de Roze Mijl op zaterdag 27 mei !

Om dat alles vlotjes te laten verlopen zijn er zo’n 400 vrijwilligers nodig: voor het verzorgingsteam, accommodatie, start en finish, verkeersregelaars, parcours op- en afbouwen, wedstrijdsecretariaat of een bestuursfunctie.

Wat wordt er van een vrijwilliger gevraagd: Je bent ten minste één shift beschikbaar; Je bent minimaal 12 jaar oud; Je beheerst de Nederlandse óf de Engelse taal; Je voelt enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement.

Wat krijg je als tegenprestatie: een T-shirt natuurlijk ! eten en drinken ; gratis drinken en eten op het jaarlijks vrijwilligersfeest, en in de aanloop de vrijwilligersbrief om je op de hoogte te houden.   Maar het belangrijkste is dat je onderdeel wilt zijn van dit geweldige hardloop evenement ! kijk op www.marathon-tilburg.nl

En als je dan niet gaat meelopen, en ook geen animo voelt om je als vrijwilliger op te geven, zorg dan in ieder geval dat je langs het parcours staat om de lopers aan te moedigen en de sfeer te maken en te beleven  !!!

Heb je nog vragen: Arnold Davies en/of Els Geerts (013-5055170).