22 juni eerste lustrum 6-Kernen sponsorloop

Op 22 juni wordt voor de vijfde keer de 6-Kernen sponsorloop gehouden. Het doel van deze loop is om individueel, of in groepjes in estafettevorm een stempel te halen in alle 6 kernen van de gemeente Hilvarenbeek. Inschrijving 5 euro per deelnemer. Start en Finish op het Vrijthof in Hilvarenbeek. Informatie en opgave deelname bij Jack vd Sande via jacksan@hetnet.nl.

De opbrengst van deze  6 kernen loop komt ieder jaar ten goede aan een klein goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst  naar Stichting Yayasan Jasinga. Een klein goed doel dat de opbrengst 100% gebruikt om onderwijs te faciliteren voor kinderen in Indonesië:  schoolgebouw, leermiddelen, schoolgelden, toiletvoorzieningen, stromend schoon water, brillen, schooluniformen enz. Want onderwijs is een van de beste manier om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken en kinderen betere vooruitzichten voor hun toekomst te geven. www.jasinga.org