Nieuwe Achil’87 medaille

Als hardloper verzamel je er door de jaren heen flink wat. Of je ze nu ophangt op een prachtige medaillehanger of bewaart in een schoenendoos, iedere medaille vertegenwoordigt een bepaalde prestatie. Het uitreiken van een medaille na een sportwedstrijd is al een eeuwenoude traditie en werd al gedaan tijdens de eerste Olympische Spelen in 1896.

En nu hebben wij een prachtige, nieuwe en verbeterde Achil ’87 medaille. Nog steeds staat aan de voorkant de Beekse toren, is de medaille verzwaard en voorzien van een mooi lint. Als beloning voor jouw hardloopprestatie zullen deze binnenkort voor het eerst worden uitgereikt bij de Vakantieloop en de Bikse Natuurmarathon.

We zijn erg blij met onze nieuwe hoofdsponsor Hiltri Opleidingen die deze medailles mogelijk heeft gemaakt. Hiltri Opleiding, training en Advies is 20 jaar geleden opgericht en heeft een ruime ervaring in opleiden en adviseren van bedrijven. Hiltri werkt vanuit de overtuiging dat ieder individu beschikt over talenten.