Oproep reanimatietraining 2020

Beste Achiller,

In april 2019 heeft Achil’87 in samenwerking met de Stichting Heartsafe een reanimatietraining georganiseerd. Getuige de grote en enthousiaste opkomst was er veel behoefte. En dat is goed, want hoe meer mensen kunnen reanimeren hoe beter!

Het bijhouden van de geleerde vaardigheden is erg belangrijk en om die reden wil de club ook dit jaar een training organiseren en wel op donderdag 9 april. De training start om 19.00 uur in het clubgebouw en is enerzijds bedoeld als herhalingscursus, maar anderzijds zijn ook degenen van harte welkom die vorig jaar niet in de gelegenheid waren om deel te nemen.

Om voldoende oefenpoppen en instructeurs in te kunnen zetten is het nodig om te weten hoeveel cursisten verwacht kunnen worden. Laat daarom vóór 15 maart weten of je deel wilt nemen aan deze training en geef dan ook aan of het voor jou al dan niet een herhaling betreft. Je kunt dit via mail doen bij Marcel Schors, mphj.schors@gmail.com. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want de training is voor jou gratis! Te zijner tijd ontvang je de definitieve bevestiging van deelname.