Marathon 4-daagse

Van dinsdag 14 april t/m zaterdag 18 april 2020 organiseert Achil’87 de 2e editie van de marathon 4-daagse. Dit keer niet gecombineerd met de Bikse Natuurmarathon, maar op een eigen moment in het voorjaar. Om de marathon 4-daagse voor meerdere mensen toegankelijk te maken, loop je 4 dagen in een tijdsbestek van 5 dagen. Zo kan je een rustdag inlassen, of kun je de 4-daagse net iets makkelijker combineren met je werk of andere activiteiten. Voor degene die afgelopen september mee hadden willen doen of degene die spijt heeft dat ze zich toen niet had ingeschreven, kan nu een nieuwe poging wagen! Prolongeren van je eerste marathon 4-daagse is natuurlijk ook een uitdaging!

De marathon 4-daagse houdt in dat je in 4 dagen een volledige marathon volbrengt. Je loopt per dag dus ongeveer 10,5 km. Iedere dag een mooie route in en rondom Hilvarenbeek. Vertrek is iedere keer vanuit het clubhuis van Achil’87. Er wordt gelopen in 3 looptempo’s van 9 km, 10 km, en 11 km per uur. Per groep loop je gezamenlijk de route, die wordt begeleid door een voorloper.

Praktische informatie

Op dinsdag t/m vrijdag is het vertrek om 18:45 uur van het clubhuis van Achil’87. De kantine is open vanaf 18:00 uur. Op zaterdag is het vertrek om 10:00 uur en is het clubhuis vanaf 9:30 uur geopend. Er is gelegenheid tot douchen en omkleden bij het clubhuis. Na het lopen wordt er in het clubhuis drinken aangeboden. Tijdens de loop dient u zelf voor drinken te zorgen (indien gewenst). Er zijn geen verkeersregelaars beschikbaar op de route. U loopt op eigen risico, dus houdt rekening met uw mede weggebruikers.

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 11 april 2020 door een mail te sturen naar lobke.de.regt4@gmail.com. Geef in de mail aan welk tempo je wilt lopen en wat je eerste loopdag zal zijn (dinsdag of woensdag). De kosten voor de marathon 4-daagse zijn €15,00 per deelnemer en die wordt betaald op de eerste loopdag. Achil’87 hanteert een maximum aantal van 75 deelnemers.

We zien je graag op deze mooie uitdaging!

Achil’87