COVID-19 update: Start trainingen

Afgelopen week heeft het kabinet aangekondigd dat sportverenigingen onder speciale voorwaarden weer opengesteld mogen worden. Deze versoepeling geldt naast de jeugdatletiek voor alle niet-contactsporten, waaronder hardlopen.
Na ruim 2 maanden wachten zijn er dus weer mogelijkheden om samen te gaan trainen!
Wij begrijpen heel goed dat iedereen nu staat te popelen om weer te beginnen met sporten. Uiteraard staan veiligheid en gezondheid hierbij voorop. Wij zijn op dit moment druk bezig om alles omtrent het weer opstarten van de trainingen te organiseren, zodat we volledig kunnen voldoen aan de richtlijnen van de atletiekunie, het RIVM en de Gemeente.
We streven ernaar om in de week van 18 Mei de trainingen weer te starten bij Achil’87.
In de loop van komende week ontvangen jullie meer specifieke informatie hieromtrent. We zullen deze informatie de komende week ook de website en op Facebook plaatsen.


Met vriendelijke hardloopgroet,

Het Bestuur van Achil’87