Nieuwsbrief juni 2020

Beste hardlopers,

Zoals jullie weten zijn vanaf 18 Mei de trainingen bij Achil’87 weer hervat. De maatregelen die we hebben genomen werken goed en daar zijn we heel erg blij mee. Vooral het verschuiven van bepaalde trainingen zorgt ervoor dat er niet teveel lopers tegelijkertijd op de baan zijn.

De meeste trainingsgroepen hebben reeds een eigen groepsapp. Als je niet komt trainen, meld je dan af via deze groepsapp. Als je gewoon komt trainen hoef je je niet aan te melden.

De maatregelen blijven vooralsnog onverminderd van kracht. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste uitgangspunten:

  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar het Achil’87 terrein
  • Blijf altijd in je eigen trainingsgroep
  • Ga na de training direct naar huis
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis als je klachten hebt
  • Was voor en na de training je handen

Het volledige overzicht van alle maatregelen kunnen jullie vinden op onze website.

Klusjesweek:
Op Dinsdag 30 Juni en Woensdag 1 Juli hebben we de jaarlijkse klusjesweek gepland. Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 wordt er alleen ‘geklust’ aan de baan. We verwachten van iedereen die deze dagen aan het trainen is een helpende hand. De training zal hierop worden aangepast. In het najaar wordt er gekeken of we in kleine groepjes het  clubhuis en de kleedkamers kunnen aanpakken.

ALV Donderdag 3 September
Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om de Algemene Leden Vergadering (ALV) bij te wonen. De ALV wordt gehouden op Donderdag 3 September 2020 in het clubgebouw en start om 20:00 uur. Nadere informatie volgt.

Bikse Natuurmarathon

Gezien de huidige onzekerheid rondom het organiseren van grote evenementen heeft het bestuur van Achil’87 besloten dat de Bikse natuurmarathon dit jaar NIET doorgaat. Het goede nieuws is dat we een alternatief zullen organiseren in de vorm van de marathon 4 daagse van 8 t/m 12 September 2020. Zet deze data alvast in je agenda. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk. Hou onze website en facebook pagina in de gaten.

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van Achil’87