Bikse Marathon 4-daagse

Zoals reeds bekend heeft het bestuur van Achil’87 besloten dat de Bikse natuurmarathon dit jaar NIET doorgaat. Het goede nieuws is dat we een alternatief hebben in de vorm van:
 
De Bikse (halve) Marathon 4 -daagse van 8 t/m 12 september 2020
 
Vier dagen achter elkaar loop je ongeveer 10,5 km om zo op dag 4 de magische 42,195 km te bereiken. Naast de Marathon bieden we lopers ook de mogelijkheid om in 4 dagen een halve marathon te voltooien. Als je wilt kun je ook nog een rustdag inplannen, want er wordt op 5 achtereenvolgende dagen gelopen. Elke dag volgen we een ander parcours.
 
Start: Atletiekvereniging Achil’87, Sportpark de Roodloop, Uranusstraat 1, Hilvarenbeek.
Aanvang: dagelijks om 19:00 uur.
 
Voor de Marathon kun je kiezen uit 3 groepen met verschillende looptempo’s, namelijk 9,10 of 11 km per uur. Voor de halve marathon kun je kiezen uit 2 groepen, namelijk 9 of 10 km per uur. Iedere groep heeft 1 of 2 begeleiders. Tijdens dit event is er geen officiële tijdswaarneming en zijn er ook geen drankposten op het parcours, hiervoor dien je zelf zorg te dragen. 
 
Hoe kan ik me inschrijven voor de Bikse (halve) Marathon 4-daagse?
 
Schrijf je NU in via www.inschrijven.nl. Zowel leden als niet-leden van Achil’87 kunnen zich inschrijven. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 100.
De kosten bedragen EUR 17.50. Iedereen die de (halve) Marathon 4-daagse uitloopt ontvangt een medaille.
Let op: de inschrijving sluit op 6 september (of eerder als het maximale aantal deelnemers van 100 is bereikt) en er is geen na-inschrijving!