De laatste training van Herman op de woensdagavond

Zoals bekend stopt Herman als trainer op de woensdagavond. Herman heeft aangegeven dat nu hij met pensioen gaat, hij andere bezigheden gaat ontplooien. Zodoende vindt hij het ook een goed moment om per 1 September a.s. te stoppen met het geven van trainingen op de woensdagavond. Reden genoeg voor de lopers van de woensdagavond groep om Herman even in het zonnetje te zetten.


Gelukkig voor ons houdt de inzet van Herman niet op, want Herman heeft aangegeven wel bereid te zijn om een training overdag te verzorgen. Mede gezien het feit dat veel mensen vanwege/na corona thuis werken en flexibel hun tijd kunnen bepalen, denken wij dat er behoefte is aan een lekker actieve start van de dag en de week. Vanuit maandag 6 september gaat Herman dan ook training geven op de baan tussen 9:00 – 10:00 uur ’s ochtends. We hopen dat veel leden gebruik gaan maken van deze trainingsmogelijkheid.