Nieuwsbrief juli 2021

Beste leden,
 
In deze laatste nieuwsbrief voor de vakantie willen we jullie op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen en leuke activiteiten.
 
Herman stopt als trainer op de woensdagavond, maar …..
Herman heeft aangegeven dat nu hij met pensioen gaat, hij andere bezigheden gaat ontplooien. Zodoende vindt hij het ook een goed moment om per 1 September a.s. te stoppen met het geven van trainingen op de woensdagavond. Dat is natuurlijk erg jammer voor ons als vereniging, maar we begrijpen het besluit van Herman en kunnen dat alleen maar respecteren. Herman bedankt voor je jarenlange inzet!!
Gelukkig voor ons houdt de inzet van Herman niet op, want Herman heeft aangegeven wel bereid te zijn om een training overdag te verzorgen. Mede gezien het feit dat veel mensen vanwege/na corona thuis werken en flexibel hun tijd kunnen bepalen, denken wij dat er behoefte is aan een lekker actieve start van de dag en de week. Vanuit maandag 6 september gaat Herman dan ook training geven op de baan tussen 9:00 – 10:00 uur ’s ochtends. We hopen dat veel leden gebruik gaan maken van deze trainingsmogelijkheid.  
 
Schoonmaak van de baan
Vanwege corona is de schoonmaakweek in juni niet doorgegaan. Nu we weer aan het trainen zijn merken we dat een schoonmaak van de baan, ontdoen van onkruid en beplanting hard nodig is. Er is reeds onkruidverdelger ingezet, echter vervolgens moet het dode onkruid ook nog verwijderd worden. Zodoende gaan we gedurende de trainingen op dinsdag 7 en woensdag 8 september tijd inruimen om samen de baan weer onkruidvrij te maken! Verzoek is om in grote getalen te komen, want vele handen maken licht werk. Indien mogelijk dan willen we ook vragen of mensen zelf gereedschap willen meenemen.
 
Achil’87 10-daagse (10 t/m 19 september 2021)
Tijdens de ALV hebben we de 10-daagse al aangekondigd. 10 dagen vol allerlei leuke activiteiten om het verenigingsgevoel weer terug te krijgen na de corona-periode. Activiteiten die voornamelijk bedoeld zijn voor onze leden, slechts een enkele activiteit stellen we ook open voor niet-leden. Omdat we toch nog steeds te maken hebben met coronamaatregelen vinden we het wel belangrijk dat leden zich aanmelden voor de activiteiten wanneer aangegeven bij de betreffende activiteit. En soms is aanmelding gewoon nodig, zodat we weten hoeveel drank en eten we moeten inkopen.
 

Vr 10/9Za 11/9Zo 12-9Ma
13-9
Di
14-9
Wo-Zo
15 t/m 19-9
Zo
19-9
VrijmiboKids runBBQKorte mouwen-loopBootcamp
Grim Vuijsters
Marathon 4 daagse30 km trainingsloop

 
Het programma:
Vrijdag 10 september 2021
Een echte vrijdagmiddagborrel! Van 16:30 uur tot 19:00 uur onder het genot van een drankje en een klein hapje elkaars vakantieverhalen aanhoren. 
 
Zaterdag 11 september 2021
KIDSRUN! Een gratis activiteit voor alle kinderen tot en met 15 jaar. Dus ook kinderen van buiten de vereniging mogen meedoen. We houden de leeftijdsindeling van de Atletiekunie aan (minipupillen tot en met junioren C).
De KIDSRUN vindt plaats op onze eigen baan en start per categorie vanaf 9:30 uur. Graag vooraf aanmelden via deze link https://www.ferendum.com/nl/PID746710PSD1937418939

 
Zondag 12 september 2021
Een BBQ voor onze leden! Hopelijk is het mooi weer en kunnen we gezellig buiten genieten van deze BBQ. De BBQ vindt plaats bij het clubhuis vanaf 16:30 uur. Aanmelden is verplicht en kan via PR@achil87.nl
 
Zijn er speciale dieetwensen dan verzoeken wij dit bij de aanmelding kenbaar te maken. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september 2021. Aan de BBQ zijn geen kosten verbonden.
 
 
Maandag 13 september 2021 
De bekende korte mouwenloop. 10 ronden hardlopen in een door jezelf opgegeven tijd. Horloges niet toegestaan! Het clubgebouw is vanaf 18:45 uur geopend en starten kan tussen 19:00 en 20:00 uur.
 
Dinsdag 14 september 2021
Een bootcamptraining door Grim Vuijsters. Grim Vuijsters is één van de beste judoka’s van Nederland geweest. Hij heeft tijdens zijn carrière vele hoogtepunten bereikt waaronder het Nederlands Kampioenschap. In 2013 heeft hij een punt gezet achter zijn actieve carriere als judoka, maar is hij nog steeds actief als trainer van de judovereniging in Hilvarenbeek. Grim heeft tijdens de lock down judotrainingen gegeven aan de jeugd op onze atletiekbaan. Als dank daarvoor geeft hij een bootcamptraining. Grijp je kans en schijf je in voor de les van een oud topsporter! Er is een training van 19:15 – 20:00 uur en een training van 20:00 – 20:45 uur. Aanmelden kan via deze link https://www.ferendum.com/nl/PID746714PSD630541275

 
Woensdag 15 september t/m zondag 19 september 2021
De marathon 4-daagse. Inmiddels is dit al de derde editie die we gaan organiseren. Lukt het jou of in vier dagen een halve of hele marathon te lopen? Of loop je gezellig 1 of 2 dagen mee? Alles mag, niets moet!
Er zal in verschillende tempo’s gelopen worden en per dag mag je je tempo bepalen. Iedereen die een halve of hele marathon voltooid ontvangt een mooie medaille. Iedereen mag meedoen. Voor leden is de deelname dit jaar gratis. Niet-leden betalen €17,50. Op woensdag, donderdag en vrijdag starten we om 19:00 uur vanaf het clubgebouw en op zaterdag en zondag om 9:00 uur in de ochtend. Zoals je merkt mag je voor jezelf 1 rustdag inplannen. Aanmelden kan via PR@achil87.nl
 
Zondag 19 september 
Naast de slotdag van de marathon 4-daagse hebben we ook een 30 km – trainingsloop. In oktober staat er in Nederland 3 grote marathons op de kalender. Als voorbereiding organiseren we een trainingsloop. Vertrek is om 8:00 uur vanaf het clubgebouw. Leden mogen altijd meedoen en externen mogen ook meelopen tot een maximum van 25 deelnemers (in totaal). Je loop als groep, de route is niet bewegwijzerd en er wordt een tempo van ongeveer 10 km per uur aangehouden. Aanmelden kan via deze link https://www.ferendum.com/nl/PID746716PSD2138667095
 
Een vol programma met voor elk wat wils! We hopen jullie dan ook zien op 1 of meerdere activiteiten. 
Voor nu fijne vakantie!
 
Het bestuur van Achil’87