Vacature trainer

Bij atletiekvereniging Achil’87 in Hilvarenbeek zijn we op zoek naar een geschoolde hardlooptrainer om de loopgroepen en de trainingsopbouw voor de loopgroepen op dinsdag en woensdag te ondersteunen. We hebben rond de 200 loop-leden, grotendeels bestaande uit recreanten.

Wie zoeken we?

  • Enthousiaste trainer met ervaring;
  • Iemand die ons kan helpen de looptrainingen en trainingsopbouw te structureren en uit te voeren;
  • Een trainer die per week 3-4 uur beschikbaar is op dinsdag- en woensdagavond.

Ben jij of ken jij iemand die zich hiervoor tegen een vergoeding zou willen inzetten?

Heb je interesse of wil meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Dana van Hoof (mail: voorzitter@achil87.nl of Mobiel: 0613956280) of Cocky de Brouwer (mail: herlaer@kabelfoon.nl of Mobiel: 0612895122)

Atletiekvereniging Achil’87

Achil ’87 werd op 14 oktober 1985 opgericht. Twee jaar later is het lidmaatschap met de KNAU (nu Atletiekunie) aangegaan en werd, om verwarring met andere atletiekverenigingen te voorkomen, verder gegaan onder de naam “Achil ’87”. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 200 leden die ieder jaar opnieuw in de regio bekende activiteiten organiseert als de Bikse natuurmarathon, de Bosloop en de Oudejaarsloop. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd die alleen toegankelijk zijn voor de eigen leden, zoals de Korte Mouwenloop en de nieuwjaarsloop.