Nieuwsbrief Oktober 2021

Beste hardlopers van Achil’87,
 
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Achil’87 10-daagse. Een grote diversiteit aan activiteiten en een groot aantal deelnemers maakt duidelijk dat onze atletiekvereniging springlevend is. We willen iedereen die zich heeft ingezet om deze activiteiten te organiseren van harte bedanken. Ook hebben we een groot aantal zeer positieve reacties gehad van onze leden. 
 
Mooi om te zien, dat na een periode van beperkende Corona maatregelen, het ‘normale’ verenigingsgevoel weer aan het terugkomen is. 
 
Bosloop-Run For Fun
 
Op Zondag 14 November organiseert Achil’87 weer de jaarlijkse Bosloop. Deze “Run for Fun’ voert je langs het wandelknooppuntennetwerk van het Land van de Leije. Er wordt uitsluitend gelopen in groepen met ervaren trainers/begeleiders die het terrein en de route goed kennen.  Het is een “Run for Fun’, dit betekent geen borstnummer, schoenchip of andere vorm van tijdsregistratie. Gewoon een gezellige sportieve activiteit voor onze leden. 
 
Deelname: gratis voor Achil’87 leden en Start-to-Runners in 2021.
 
Locatie: Start en finish vanaf de boerderijcamping van Bart en Marieke Ketelaars, Het achterste Loo, Groot Loo 22
 
Programma:
 
Afstanden: 4km voor de Start-to-Runners. 8 of 16km voor de ervaren lopers. Voor de 8 of 16km zijn er twee tempogroepen van 8-9km per uur en 9-10km per uur. Halverwege is er een waterpost.
 
Vertrek:  Start om 09.00 uur voor de 16km en 09.30 uur voor de 4km en 8km. 

 
Rabobank Clubsupportactie 2021
 
De Rabobank clubsupport investeert als coöperatieve bank een deel van de winst in (sport)verenigingen. Leden van de Rabobank kunnen tussen 4 en 25 oktober stemmen op hun vereniging van voorkeur. 
 
Wat gaan we met de opbrengst doen?
De huidige kleding van onze trainers gaat inmiddels al een heel aantal jaren mee en is aan vervanging toe. Daarom willen we graag de trainers in een nieuw jasje steken zodat zij het gehele jaar goed herkenbare en gepaste kleding kunnen dragen naar gelang de weerssituatie. 
 
Dus ga tussen 4 en 25 oktober voor het uitbrengen van je stem naar  www.raboclubsupport.nl of direct naar Achil’87 via deze link https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=192112
 
 
PLUS actie “Spaar je club gezond’ 
 
Ook de PLUS Plasmans supermarkt in Diessen heeft een actie ontwikkeld om de lokale clubs en verenigingen te ondersteunen.  Deze actie loopt t/m Zaterdag 13 November 2021. Je ontvangt een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. PLUS stelt in totaal EUR 10.000 ter beschikking voor alle deelnemende clubs.  
 
 
Contributie voor 2021:
 
In week 41 (11 t/m 17 oktober 2021) zal de contributie voor het jaar 2021 worden geïncasseerd. 
 
Het contributiebedrag voor recreatieve lopers bedraagt Eur 85,- en voor lopers met een wedstrijdlicentie EUR 108,20
 
Voor de leden die gedurende het afgelopen jaar lid zijn geworden van Achil’87 zal de contributie naar rato worden berekend.
 
 
One more thing…………………….
 
We zijn erg blij om te melden dat de traditionele Oudejaarsloop op 31 December dit jaar door zal gaan. Meer informatie volgt.
 
Hou ook regelmatig onze website en facebookpagina in de gaten voor informatie en updates.
 
 
Met sportieve groeten,
 
Het bestuur van Achil’87