Corona update per 28 November 2021

Beste Hardlopers van Achil’87,

Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag 26 november heeft het demissionaire kabinet nieuwe aanvullende maatregelen opgesteld. De maatregelen gaan in op zondag 28 November om 17:00 uur en gelden in ieder geval tot zondag 19 december. 

Tussen 17:00 uur in de avond en 05:00 uur in de ochtend wordt in clubverband niet gesport. dit betekent concreet dat de avondtrainingen niet meer kunnen worden verzorgd in deze periode.

De trainingen op zaterdagochtend (Eric Hoosemans), zondagochtend (Pieter Vriens) en maandagochtend (Herman van Haaren) blijven wel doorgang vinden.

Daarnaast zal Cocky de Brouwer de komende weken een training verzorgen op de woensdagochtend van 09:00-10:00 uur op de baan van Achil’87 en zal Lobke de Regt op de vrijdagmiddag om 15:30 uur een training aanbieden buiten de baan (vertrek vanaf clubgebouw Achil’87).

Alle leden kunnen buiten de accommodatie van Achil’87 in kleine groepjes blijven sporten, maar dan onder eigen verantwoordelijkheid

Ondanks deze nieuwe aanscherpingen van het corona beleid, hebben we het toch mogelijk weten te maken om een viertal trainingen te kunnen blijven verzorgen.

Uiteraard blijven de overige corona maatregelen onverminderd van kracht. 


met sportieve groeten,

Het bestuur van Achil’87