Coronamaatregelen Beekse Bosloop

Beste hardlopers van Achil’87,

De organisatie van de Beekse Bosloop hecht eraan om dit buitensport evenement van Zondag 14 November a.s voor iedereen veilig te laten verlopen. Er is besloten om geen kleedruimte beschikbaar te stellen en bij de koffie achteraf zijn geen terrasvoorzieningen (tafels, stoelen) aanwezig. Door deze wijzigingen is er geen QR code check nodig. We vragen van iedere deelnemer medewerking om deze Beekse Bosloop tot een succes te maken:

  • als je klachten hebt, blijf thuis
  • tijdens het verzamelen voor aanvang van de loop en bij de koffie na afloop houdt voldoende afstand van elkaar (minimaal 1.5 meter)
  • geef elkaar voldoende ruimte tijdens de loop
  • blijf hoffelijk en gun iedereen een fijne loop

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Achil’87