Nieuw logo Achil’87

Beste leden van Achil’87,
 
Met trots presenteren we jullie het nieuwe logo van Achil’87. Als bestuur merkten we dat ons huidige logo behoorlijk gedateerd was. Zo past ons logo al een tijd niet meer bij de huisstijl van onze website. 
 
Twee maanden geleden hebben we Eekelaar Strategische Vormgeving uit Hilvarenbeek de opdracht gegeven om voor Achil’87 een nieuw logo te ontwerpen. Tijdens de ALV in April 2022 hebben de leden kunnen kiezen uit 3 nieuwe ontwerpen. Er is unaniem voor dit logo gekozen.
 
Dit nieuwe, frisse en vooral eigentijdse logo weerspiegelt hoe Achil’87 als vereniging is: een gezellige hardloopvereniging met als motto ‘een leven lang sporten’.  Dit doel bereiken we door het verzorgen van trainingen, deel te nemen aan wedstrijden en het initiëren van nieuwe, bijzondere evenementen.
 
En er is nog meer goed nieuws. Binnenkort is onze nieuwe clubkleding inclusief ons nieuwe logo te koop bij Van Gool Sportspeciaalzaak in Hilvarenbeek. Je kunt de kleding zowel online als in de winkel kopen. Jullie ontvangen hierover een aparte mail met de link naar de webshop.
 
Hieronder alvast een impressie van de nieuwe clubkleding die in 3 kleuren beschikbaar zal komen. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie mening. Stuur een reactie naar PR@Achil87.nl
 
 
Met sportieve groeten
 
Het bestuur van Achil’87