Wil je na de zomervakantie ook beginnen met hardlopen?

Of je nu al fit bent of nog niet. Of je wat kilo’s kwijt wilt of al prima op gewicht bent. Yakult Start to Run is ook voor jou. Wil je met een goed gevoel door je wijk of in het park kunnen rennen? Trots de finishlijn halen? Niet ploeterend maar lachend de kilometers opvreten? Yakult Start to Run is dé manier om te beginnen met hardlopen.

Onze enthousiaste en professionele trainers Loes en Ingrid staan te trappelen om jou hierbij te helpen. Zij laten jou ontdekken wat voor jou het goede tempo is zodat jij met plezier én resultaat na 7 weken 25 minuten hardloopt. Je doet dat samen met andere beginners, dat is wel zo gezellig! We maken je het een stuk gemakkelijker met goede tips en tricks over hardloopschoenen, -kleding en voeding. Zo ontwikkel je een gezonde leefstijl. En voor € 49,50 doe je al mee.

Wil jij dat goede gevoel ervaren? Doe dan mee vanaf de informatie avond op Maandag 12 September van 19:30-20:30 uur.

Lees hier meer over de cursus of schrijf je meteen in via deze link: www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/14487-yakult-start-to-run