Start 2 Run – De leukste cursus om te beginnen met hardlopen

Yakult Start to Run

Of je nu al fit bent of nog niet. Of je wat kilo’s kwijt wilt of al prima op gewicht bent. Yakult Start to Run is ook voor jou. Wil je met een goed gevoel door je wijk of in het park kunnen rennen? Trots de finishlijn halen? Niet ploeterend maar lachend de kilometers opvreten? Yakult Start to Run is dé manier om te beginnen met hardlopen.

Onze enthousiaste en professionele trainers Loes en Ingrid staan te trappelen om jou hierbij te helpen. Zij laten jou ontdekken wat voor jou het goede tempo is zodat jij met plezier én resultaat na 7 weken 25 minuten hardloopt. Je doet dat samen met andere beginners, dat is wel zo gezellig! We maken je het een stuk gemakkelijker met goede tips en tricks over hardloopschoenen, -kleding en voeding. Zo ontwikkel je een gezonde leefstijl. En voor € 49,50 doe je al mee.

Wil jij dat goede gevoel ervaren? Doe dan mee vanaf de informatie avond op maandag 11 september van 19:30-20:30 uur.

Lees meer over de cursus of schrijf je meteen in via deze link: www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/14487-yakult-start-to-run

Volgende cursus start in september 2023

De eerstvolgende Yakult Start to Run cursus zal in september 2022 starten. De cursus wordt gegeven op de maandagavond om 19.30 uur. Achil biedt de deelnemers kosteloos een tweede training aan op de donderdagavond om 19:30. De trainingen vinden plaats in het clubgebouw en de atletiekbaan van Achil aan sportcomplex de Roodloop.

Aanmelden

Inschrijven kan via de Yakult Start to Run website van de Atletiekunie: www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/14487-yakult-start-to-run.
Na afloop van de Yakult Start to Run cursus kun je lid van onze vereniging worden om zo in clubverband gezellig verder te trainen. Voor meer informatie over het Yakult Start to Run programma bij Achil’87 kun je contact opnemen met Loes Vingerhoets, email info@achil87.nl

Wie gingen u voor?

Ervaring van een deelnemer: “Na een aantal jaren het hardlopen weer opgepakt via de Start to Run groep. De verzorgde trainingen en loopscholing, relaxte begeleiding en het enthousiasme van de andere deelnemers  heeft er zeker aan bijgedragen dat ik nu weer met plezier aan het hardlopen ben en bij een vaste groep ben aangesloten.

Start to Run voorjaar 2016
Start to Run najaar 2015
Start to Run voorjaar 2015

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren