Start 2 Run

Yakult Start to Run is een landelijk programma waarin iedereen op een ongedwongen en verantwoorde manier met het hardlopen kennis kan maken. Elk voor- en najaar, in maart en september, start er een loopcursus. Ook Achil’87 heeft zich aangesloten bij dit programma en aspirant-lopers uit Hilvarenbeek en omstreken kunnen onder begeleiding van onze trainers kennis maken met deze mooie sport. Kijk op de site van de Atletiekunie voor meer algemene informatie over het StarttoRun programma.

logo_yakultstarttorun_rgb

Volgende cursus start 19 april 2021

De eerstvolgende StarttoRun cursus zal op 19 april 2021 starten, tenzij dit door maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus op dat moment nog niet mogelijk is. De cursus wordt gegeven op de maandagavond om 19.30 uur. Achil biedt de deelnemers kosteloos een tweede training aan op de donderdagavond om 19:30.

Op maandag 12 april organiseert Achil om 19:30 een informatieavond inclusief proefles met praktijkgedeelte. Geïnteresseerden krijgen dan alle informatie en volgen een korte training om de laatste twijfels weg te nemen. Ook deze avond is gratis en vindt plaats in het clubgebouw en de atletiekbaan van Achil aan sportcomplex de Roodloop. Om deze avond veilig te kunnen organiseren vragen we om je komst vantevoren te melden door een berichtje te sturen naar pr@achil87.nl.

Heb je de informatieavond gemist? Geen probleem. Kom dan op 19 april een kwartiertje eerder naar de eerste les en sluit je aan bij de rest van de Start to Runners.

Aanmelden

Inschrijven kan via de Start to Run website van de Atletiekunie: https://www.yakultstarttorun.nl/.
Na afloop van de Start to Run cursus kun je lid van onze vereniging worden om zo in clubverband gezellig verder te trainen. Voor meer informatie over het Start to Run programma bij Achil’87 en de informatieavond, kun je contact opnemen met Loes Vingerhoets, email lrmv@hetnet.nl

Wie gingen u voor?

Start to Run voorjaar 2016 Start to Run najaar 2015 Start to Run voorjaar 2015

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren