Start 2 Run

Yakult Start to Run is een landelijk programma waarin iedereen op een ongedwongen en verantwoorde manier met het hardlopen kennis kan maken. Elk voor- en najaar, in maart en september, start er een loopcursus. Ook Achil’87 heeft zich aangesloten bij dit programma en aspirant-lopers uit Hilvarenbeek en omstreken kunnen onder begeleiding van onze trainers kennis maken met deze mooie sport. Kijk op de site van de Atletiekunie voor meer algemene informatie over het StarttoRun programma.

logo_yakultstarttorun_rgb

Volgende cursus start 11 maart 2019

De eerstvolgende StarttoRun cursus zal op maandag 11 maart 2019 starten. De cursus wordt gegeven op de maandagavond om 19.30 uur. Achil biedt de deelnemers kosteloos een tweede training aan op de donderdagavond om 19:30.

Op maandag 25 februari organiseert Achil om 19:30 een informatieavond inclusief proefles met praktijkgedeelte. Geïnteresseerden krijgen dan alle informatie en volgen een korte training om de laatste twijfels weg te nemen. Achil nodigt voor deze avond ook een fysiotherapeut uit, waaraan aspirant-lopers vragen kunnen stellen. Ook deze avond is gratis en vindt plaats in het clubgebouw en de atletiekbaan van Achil aan sportcomplex de Roodloop.

Aanmelden

Inschrijven kan via de Start to Run website van de Atletiekunie: https://www.yakultstarttorun.nl/.
Na afloop van de Start to Run cursus kun je lid van onze vereniging worden om zo in clubverband gezellig verder te trainen. Voor meer informatie over het Start to Run programma bij Achil’87, kun je contact opnemen met Loes Vingerhoets, email lrmv@hetnet.nl

Wie gingen u voor?

Start to Run voorjaar 2016

Start to Run groep voorjaar 2016

 

Start to Run najaar 2015

Start to Run najaar 2015

 

Start to Run voorjaar 2015

Start to Run voorjaar 2015

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren