Primeur “Run to max VO2”

De dinsdagavondgroep had 8 november de primeur de “Run to max VO2” te mogen lopen. Dit is wedstrijd waarbij er geen leeftijd categorien zijn, alleen “mannen” en “vrouwen”.

Bij de vrouwen won Ingrid van Isselt niet alleen de wedstrijd maar ook een chocolade letter. Bij de mannen was Herman van Haaren winnaaren kreeg ook een letter.Omdat alle gelopen tijden omgerekend worden naar dezelfde leeftijd met behulp van een calculator zijn ze vergelijkbaar en kan er een klassement gemaakt worden. Deze wedstrijd diende als proef om te ervaren hoe leuk dit is en of er basis is om dit breder te trekken. Want op deze manier kunnen bijvoorbeeld ouders een wedstrijdje lopen tegen hun kinderen. Daag ze maar eens uit.

Organisatoren Leo van de Wassenberg en Jack Suijkerbuijk kregen uit de groep veel positieve reachties. Genoeg om ook eenzelfde proef te doen bij de woensdagavond groepen later deze maand op 30 november. En wie weet later voor een breed publiek.