Geslaagde nieuwjaarsloop en nieuwjaarsreceptie

Beste hardlopers van Achil’87

Gisteren zijn we het nieuwe hardloopjaar bij Achil’87 dan officieel begonnen met een zeer geslaagde nieuwjaarsloop en aansluitend een gezellige receptie.

Namens het bestuur wenste Dana van Hoof, onze voorzitter, iedereen een mooi, sportief en vooral gezond 2023 en gaf een terugblik op 2022:

“2022 is een historisch jaar voor Achil’87, er is heel veel gebeurd.

In Januari konden we de trainingen weer hervaten na alle corona maatregelen. Fijn om te zien dat alle trainers, ook de nieuwe trainers, stonden te popelen om aan de slag te gaan. In Februari tekenden Achil’87 en de Gemeente Hilvarenbeek een intentieovereenkomst voor het maken van een business case mbt realisatie van een nieuwe atletiekbaan.

In Mei presenteerden we ons nieuwe logo. Mooi om te zien dat al veel leden de clubkleding dragen met dit nieuwe logo.

Vanaf Mei 2022 hebben we gelukkig ook weer onze activiteiten kunnen organiseren: Korte Mouwenloop, Start to Run, Bikse Marathon, de Bosloop, de Oudejaarsloop en het nieuwe project Run to Vo2max. en last but not least, in November 2022 heeft de gemeenteraad besloten dat de nieuwe atletiekbaan er daadwerkelijk gaat komen in de zomerperiode van 2023.

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun inzet van het afgelopen jaar een kijken uit naar ee fantastisch, sportief en gezond 2023”