Start to Run Jongeren

Je bent jong en je wilt…..beginnen met hardlopen natuurlijk. Mooi dat Achil’87 speciaal voor jongeren een Start to Run Cursus gaat starten in Maart 2023

Start to Run Jongeren

Cursus • 8 sessies

Bij Achil ’87 kun je altijd lopen op jouw niveau, of je nu beginner bent of meer gevorderd. Speciaal voor jongeren biedt Achil ‘87 een aangepaste versie van Start to Run aan:

START TO RUN JONGEREN

Speciaal voor jongeren bieden wij een versie van Start to Run aan. De cursus maakt van jou, of je een beginner bent of al wat ervaring hebt, in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met leeftijdsgenoten zet je die stap. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of kom op maandag 6 maart 2023 naar de infoavond. Deze start om 19.30 uur in het clubgebouw van Achil op sportpark de Roodloop.

Omdat er te weinig deelnemers zijn gaat de Start to Run Jongeren cursus helaas niet door.

Contact e-mailadres: pr@achil87.nl