Achil’87 op zoek naar sponsors

Voor de realisatie van de nieuwe baan gaat Achil’87 jaarlijks een bijdrage aan de gemeente betalen. Het reinigen wordt ook een kostenpost die elk jaar terug komt. Om dit te financieren is een kleine contributie verhoging nodig. Een stukje financiering tevens moet komen uit sponsoring en uit de Club van 87.

De vereniging zoekt dus sponsors voor de jaarlijkse evenementen en straks is het ook mogelijk om een reclamebord langs onze baan te hangen.

Op dit plaatje is te zien waar we de borden komen te hangen. Er zijn 3 locaties: de overkant van de baan voor de bossages (A), de kantinezijde (B) en de bocht langs het Biedonkpad (C). Deze laatste (C) is bedoeld voor aankondiging van onze evenementen.

De linkerzijde B is al volgeboekt maar aan de rechterkant en op locatie A zijn nog voldoende plekken vrij. Heeft interesse of wilt meer info om ook een bord te hangen dan kunt u het best contact opnemen met Jack Suijkerbuijk ons nieuwe bestuurslid Reclame & Sponsoring sponsoring@achil87.nl

Via dit kanaal houden wij u op de hoogte welke bordsponsor zich al gemeld hebben.

De eerste vijf noemen we in dit bericht. Er zijn er al meer maar die noemen we in de volgende updates.

Voor deze keer :

Van der Vleuten en Derix Uitvaartbegeleiging

Cube Studio Architecten

A&A Tax Lawyers

Abrahams Bouwmaterialen bv

BM Change


Onze nieuwe bordsponsors zijn ook op onze website te vinden. Er is een carrousel toegevoegd waarop ze allemaal voorbij komen. Met een muisklik wordt u doorverwezen naar de websites van onze sponsors waarop precies te lezen valt wat ze zakelijk allemaal in huis hebben.

Achil’87 beveelt onze sponsors natuurlijk van harte aan en we hopen dat u, mocht u in de gelegenheid zijn, ook gebruik maakt van hun expertise en diensten.