Start in Mei 2024: Atletiek voor de Jeugd bij Achil’87

In september 2023 is onze nieuwe kunststofbaan in gebruik genomen en sindsdien zijn er meerdere vragen binnen gekomen of wij trainingen verzorgen voor jeugd. De successen van Femke Bol, Lieke Klaver, Sifan Hassan en Niels Laros zijn voor ons ook een extra boost.

Achil’87 wil vanaf woensdag 8 mei 2024 gaan starten met 4 proeftrainingen voor de jeugd. Er staan 3 trainers gedurende 4 woensdagen klaar om uw kind te introduceren en begeleiden in de wereld van het hardlopen. De nadruk ligt bij ons op hardlopen en vanwege de specifieke belasting is er een minimum leeftijd nodig. Vanaf groep 6 is het mogelijk om gericht te trainen. Afhankelijk van de aanmeldingen splitsen we op in leeftijdsgroepen.

Aanvang van de trainingen zal gedurende 4 weken zijn op woensdagen van 18.15 uur tot 19.15 uur. Uw kind is alle 4 de dagen welkom. Daarna bekijken we wat de wensen zijn en wat het beste is voor de groep en trainers. Bij voldoende belangstelling trainen we verder tot september.

Kosten en contributie gaan in vanaf september.

Voor een jeugdlidmaatschap vragen we €100,00 per jaar, dit zal in 2 delen automatisch worden geïncasseerd. Uw kind wordt ook ingeschreven in is lid van de KNAU. De kosten hiervoor zitten in onze contributie. Nieuwe leden dus ook jeugdleden betalen eenmalig inschrijfkosten van €25,00.

Sportkleding en schoenen

Voor de trainingen zijn nodig sportkleding en goede schoenen. Schoenen zijn essentieel bij de loopsport. Besluit uw kind om verder te gaan in de loopsport dan geven wij u graag advies over welk type schoen het beste past bij uw kind.

Clubkleding en schoenen zijn verkrijgbaar bij Van Gool Sport in Hilvarenbeek.

Ons adres is Uranusstraat 3 Hilvarenbeek.

Aanmelden kan via Sjors Sportief pagina:https://www.sjorssportief.nl/activiteit/412319/jeugdgroep-atletiek-op-de-nieuwe-atletiekbaan

Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar: jskb@xs4all.nl

Onder vermelding van:

– naam

– geboorte datum

– telefoonnummer

– opmerkingen/vragen