Info

Op 31 december 2024 organiseert Achil de 38e Oudejaarsloop. Een gezellige loop om het jaar in sportieve stijl af te sluiten. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste informatie.

Programma

12.30 uur: start 5 km (2 rondes)
13.15 uur: start 1 km jeugdloop (t/m junioren C/15 jaar)
13.30 uur: start 10 km (4 rondes)

Adres

Start en finish zijn op de locatie van atletiekvereniging Achil 87, Sportpark de Roodloop aan de Uranusstraat 1 5081 TB Hilvarenbeek.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het sportpark.

Inschrijving

U dient online in te schrijven via www.inschrijven.nl. Uw kunt betalen via Ideal.

Ook buitenlandse rekeninghouders kunnen via www.inschrijven.nl inschrijven.

Tot 24 december 2023 kun je je inschrijven tegen het voordelige tarief. Daarna geldt het volle tarief.

Let op: U kunt zich alleen online inschrijven. Op de wedstrijddag zelf is er geen mogelijkheid om ter plekke nog in te schrijven. De na-inschrijving sluit op 30 december om 18:00.

Voorinschrijvers krijgen hun startnummer per mail toegestuurd na 24 december. De na-inschrijvers krijgen als ze online inschrijven direct het startnummer via de mail toegestuurd.

Controleren inschrijving

Via dit controleformulier kunt u kijken of u goed ingeschreven staat.

Door uw inschrijving gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden Evenementen Achil87.

Inschrijfgeld

Tot en met 24 december Na 24 december
1 km €3,50 €5,-
5 km €8,50 €11,-
10 km €8,50 €11,-

Prijzen

Ereprijzen worden als volgt gegeven:
Bij de 1 km: voor de eerste drie finishers per categorie.
Bij de 5 km: voor de eerste drie finishers bij de mannen en de eerste drie bij de vrouwen.
Bij de 10 km: voor de eerste drie finishers bij de mannen senioren, mannen M35, M45, M55 en M60 en voor de eerste drie finishers bij de vrouwen senioren en de vrouwen V35 en V45.

Let op: u dient bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn; prijzen worden niet meer nagezonden en kunnen ook nadien niet meer worden afgehaald.

U kunt een herinneringsmedaille bestellen tijdens de inschrijving.

Parcours

Start en finish zijn op de atletiekbaan van Achil’87. De ronde van 2,5 km start op de atletiekbaan en gaat via het Biedonkpad, Goirlesedijk, Tilburgseweg, Roodloop, Plutostraat en Uranusstraat terug naar de atletiekbaan.

Tijdslimiet

De tijdslimiet voor de 5 km is 1 uur en voor de 10 km 2 uur.

Kleed- en douchegelegenheid

Omkleden en douchen kan in de kleedkamers van Achil’87.

Tijdsmeting

De tijdwaarneming bij onze lopen verloopt via het “ChipTiming-systeem”. (chip aan schoen). Als je hebt voor ingeschreven ligt deze vlak voor de wedstrijd voor je klaar. Ook bij na-inschrijven kun je deze tot vlak voor de wedstrijd nog huren.

Aansprakelijkheid

Op de Oudejaarsloop zijn de Algemene Voorwaarden Evenementen Achil87 van kracht. Deelname aan de Oudejaarsloop is geheel op eigen risico. Deelnemers, begeleiders en toeschouwers worden verzocht de aanwijzingen van de organisatie te volgen. Dit voor de veiligheid van uzelf en anderen.

Bereikbaarheid

Auto:

Voer in uw navigatie het volgende adres in: Uranusstraat 1, Hilvarenbeek, of volg onderstaande aanwijzingen

Vanuit Den Bosch/Eindhoven/Breda via A58 afslag Tilburg/Hilvarenbeek.
Neem N269 richting Reusel. Bij rotonde afslag Hilvarenbeek. Doorgaande weg volgen, bij rotonde Shell rechtsaf de J.F. Kennedylaan in. Daarna slaat u bij de derde weg, de V.Tereshkovastraat, rechtsaf. Deze straat rijdt u helemaal uit en dan ziet u aan uw rechterzijde sportpark de Roodloop.

Vanuit Reusel:
Neem afslag Hilvarenbeek/Diessen. Kies linksaf richting Hilvarenbeek. Vervolgens neemt u de tweede weg rechts, de Bloemenstraat. Aan het eind slaat u linksaf de Paardenstraat in. Daarna de eerste weg rechtsaf, de Doelenstraat in. U rijdt door tot aan de rotonde, die neemt u driekwart. U rijdt nu op de J.F. Kennedylaan. Daarna slaat u bij de derde weg, de V. Tereshkovastraat, rechtsaf. Deze straat rijdt u helemaal uit en dan ziet u aan uw rechterzijde sportpark de Roodloop.

Openbaar Vervoer:

Vanaf NS station Tilburg buslijnen 142 of 143 richting Reusel of Best. In Hilvarenbeek stapt u uit bij de bushalte Doelenstraat. Van daaruit is het circa 8 minuten lopen naar Sportpark de Roodloop. Let op dienstregeling Oudejaarsdag. Info: telefoon 0900-9292 of www.9292.nl.