Info

Op woensdag 15 augustus 2018 organiseert atletiekvereniging ACHIL’87 te Hilvarenbeek in samenwerking met S.V. S.O.S te Biest-Houtakker de ‘Vakantieloop’.

Deze wedstrijd is onderdeel van het Regio13 wegcircuit Midden Brabant.

Programma

18.45 uur: 1 km jeugdwedstrijd en trimloop t/m pupil A
19.00 uur: 2 km jeugdwedstrijd en trimloop junior D en C
19.00 uur: 4 km wedstrijd en trimloop
19.30 uur: 10 km wedstrijd en trimloop

Inschrijving

U dient online in te schrijven via www.inschrijven.nl. Voorinschrijven is mogelijk tot en met woensdag 8 augustus. Uw betaling wordt na deze datum automatisch afgeschreven. Mocht de incasso, door wat voor oorzaak dan ook, mislukken, dan vervalt uw voorinschrijving en dient u alsnog ter plaatse op de wedstrijddag zelf in te schrijven.

Buitenlandse rekeninghouders kunnen ook via inschrijven.nl inschrijven
U heeft hiervoor uw IBAN-code nodig. Deze kunt u opvragen bij uw bank.

Het startnummer ligt voor u klaar op bij de kassa in de Gemeynt (gebouw inschrijving).

Controleren inschrijving
U kunt hier controleren of u correct bent ingeschreven.

Na-inschrijving
Op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur in de Gemeynt, het dorpshuis naast S.V. S.O.S. tot 30 minuten voor de wedstrijd. Sportpark de Stevort, Vossenhol 22a, 5084 HK Biest-Houtakker.

Voorinschrijven Na-inschrijven
1 km € 2,00 1 km € 2,00
2 km € 3,00 2 km € 3,00
4 km € 4,00 4 km € 6,00
10 km € 5,00 10 km € 8,00

Aansprakelijkheid

Deelname aan de Vakantieloop is geheel op eigen risico. Deelnemers, begeleiders en toeschouwers worden verzocht de aanwijzingen van de organisatie te volgen. Dit voor de veiligheid van uzelf en anderen.

Ereprijzen

1 km: Eerste 3 finishers jongens en meisjes per categorie Atletiekunie.
2 km: Eerste 3 finishers jongens en meisjes per categorie Atletiekunie.
4 km: Eerste 3 finishers vrouwen en eerste 3 finishers mannen.
10 km: Eerste 3 finishers bij vrouwen senioren, V35 en V45, mannen senioren, M35, M45, M55 en M60.

Let op: u dient bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn; prijzen worden niet meer nagezonden en kunnen nadien ook niet meer worden afgehaald.

Kleed- en douchegelegenheid

In de witte tent en in de kleedkamers achter de kantine van S.V. S.O.S. op het sportpark. Geen kleding, tassen, etc. in de Gemeint achterlaten, deze ruimte gaat na de inschrijving op slot!

Parcours

In een prachtige, landelijke omgeving is het parcours bijna geheel verhard en gaat over 5 ronden van 2 km. met telkens doorkomst langs het sportpark.

routevakantieloop

Tijdsmeting

De tijdwaarneming bij onze lopen verloopt via het “ChipTiming-systeem”. (chip aan schoen). Als je hebt voor ingeschreven ligt deze vlak voor de wedstrijd voor je klaar. Ook bij na-inschrijven kun je deze tot vlak voor de wedstrijd nog huren.

Bereikbaarheid

Auto: A58 vanuit Den Bosch/Eindhoven/Breda
Afslag Tilburg/Hilvarenbeek. Dan N269 richting Reusel. Ga bij de rotonde rechtdoor en neem de volgende afslag (Diessen). Sla rechts af, ga onder de provinciale weg door en neem de eerste straat rechts (Van Der Heijdenstraat). U rijdt het Industrieterrein Bukkum op. Neem dan de 1e straat links (Bukkum) en rijdt deze uit tot aan de voorrangskruising. Ga hier rechts, rijdt het viaduct op en volg de Hakvoortseweg totdat u in Biest-Houtakker komt. Daar wordt u verder geleid door onze verkeersregelaars.

Auto: vanuit Moergestel
Ga over de A58 en volg Vinkerberg – Broekzijde – Molenakkerstraat ­ Akkerstraat en dan aan de Moergestelse kant van de Kanaaldijk parkeren. Vervolgens lopend over de brug linksaf en bij de eerste verharde afslag naar rechts. Na ruim 200 meter zie je dan de sportvelden van SVSOS en de inschrijflocatie.

Openbaar Vervoer: Vanaf NS station Tilburg, uitstappen halte Vrijthof (Centrum). Vandaar alleen per buurtbus naar Biest-Houtakker (gaat niet frequent!). (tel: 0900-9292)

Regio13 wegcircuit Midden-Brabant

Deze wedstrijd is onderdeel van het Global-e Wegcircuit Midden Brabant. Het circuit is alleen voor senioren en veteranen. Een wedstrijdlicentie is niet langer nodig om opgenomen te worden in het circuitklassement. U moet dan wel ingeschreven hebben voor de wedstrijd, niet voor de prestatie-/trimloop. In de uitslagen moet u dan voorkomen in een van de wedstrijdcategorieën. Op deze manier kunnen ook trimmers in het klassement worden opgenomen en ontstaat er meer concurrentie. Om in aanmerking te komen voor het klassement dient aan minimaal 7 wedstrijden te worden deelgenomen, waarvan één wedstrijd langer dan 10 km moet zijn. Het lidmaatschap van een regio13-vereniging is wel nodig. Zie ook: www.regio13.nl.

 

Alle informatie kunt u terugvinden in onze wedstrijdfolder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren