Info

De Vakantieloop is terug van weggeweest! Op woensdag 14 augustus organiseert Achil’87 samen met S.V. S.O.S. in Biest-Houtakker de Vakantieloop, onderdeel van het “Regio13” Weg Circuit.

Programma

18:45 uur: 1 km Kids run
19.00 uur: 5 km wedstrijd en trimloop
19.30 uur: 10 km wedstrijd en trimloop

Inschrijving

U dient online in te schrijven via www.inschrijven.nl. Tot donderdag 7 augustus kun je je inschrijven voor het Early Bird tarief. Daarna geldt het normale tarief.

Buitenlandse rekeninghouders kunnen ook via inschrijven.nl inschrijven. Betalen kan met Ideal, Bancontact en Sofort.

Let op: Inschrijven kan tot dinsdag 13 augustus 23:39. U kunt zich alleen online inschrijven. Op de wedstrijddag zelf is er geen mogelijkheid om ter plekke nog in te schrijven.

Early Bird inschrijvers krijgen hun startnummer in de week voor de wedstrijd per mail toegestuurd. Vanaf 8 augustus wordt het startnummer direct per mail toegestuurd.

Controleren inschrijving
U kunt hier controleren of u correct bent ingeschreven.

Early BirdNormaal
5 km € 8,505 km € 11,00
10 km € 8,5010 km € 11,00
1 km Kids run € 3,501 km Kids run € 5,00

Aansprakelijkheid

Deelname aan de Vakantieloop is geheel op eigen risico. Deelnemers, begeleiders en toeschouwers worden verzocht de aanwijzingen van de organisatie te volgen. Dit voor de veiligheid van uzelf en anderen.

Uitslagen

Via deze website en via www.uitslagen.nl.

Ereprijzen

1 km: Eerste drie finishers bij MU9, MU10, MU12, MU14, MU16, JU9, JU10, JU12, JU14 en JU16.
5 km: Eerste drie finishers vrouwen en eerste 3 finishers mannen.
10 km: Eerste drie finishers bij Vsen, V35, V45 en V55, Msen, M35, M45, M55 en M65.

Let op: u dient bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn; prijzen worden niet meer nagezonden en kunnen nadien ook niet meer worden afgehaald.

Kleed- en douchegelegenheid

In de witte tent en in de kleedkamers achter de kantine van S.V. S.O.S. op het sportpark. Geen kleding, tassen, etc. in de Gemeint achterlaten, deze ruimte gaat na de inschrijving op slot!

Parcours

In een prachtige, landelijke omgeving is het parcours van 2 km bijna geheel verhard. Het voert de lopers elke ronde langs het sportpark.

routevakantieloop

Tijdregistratie

De tijdwaarneming bij onze lopen verloopt via het “ChipTiming-systeem”. (chip aan schoen). Deze ligt vlak voor de wedstrijd voor je klaar.

Tijdlimiet

Voor de 5 en 10 km geldt een tijdlimiet van respectievelijk 45 min. en 1 uur 15 min. Deelnemers die later finishen, kunnen uit de wedstrijd worden gehaald.

Global-e Wegcircuit Midden-Brabant

Deze wedstrijd is onderdeel van het 013 Global-E-wegcircuit Brabant. Het circuit is alleen voor senioren en veteranen. Een wedstrijdlicentie is niet langer nodig om opgenomen te worden in het circuitklassement.. In de uitslagen moet u dan voorkomen in een van de wedstrijdcategorieën. Het lidmaatschap van een regio-13-vereniging is wel nodig. Op deze manier kunnen ook trimmers in het klassement worden opgenomen en ontstaat er meer concurrentie.
Om in aanmerking te komen voor het (eind)klassement dient aan minimaal zeven wedstrijden te worden deelgenomen, waarvan één wedstrijd langer dan 10 km moet zijn. Zie ook: www.regio13.nl.

Fotografie

Door deel te nemen aan de wedstrijd verleent u aan de organisatie toestemming voor het plaatsen van foto’s die tijdens de wedstrijd zijn genomen, op de website van Achil’87.

Bereikbaarheid

Auto: A58 vanuit Den Bosch/Eindhoven/Breda
Afslag Tilburg/Hilvarenbeek. Dan N269 richting Reusel. Ga bij de rotonde rechtdoor en neem de volgende afslag (Diessen). Sla rechts af, ga onder de provinciale weg door en neem de eerste straat rechts (Van Der Heijdenstraat). U rijdt het Industrieterrein Bukkum op. Neem dan de 1e straat links (Bukkum) en rijdt deze uit tot aan de voorrangskruising. Ga hier rechts, rijdt het viaduct op en volg de Hakvoortseweg totdat u in Biest-Houtakker komt. Daar wordt u verder geleid door onze verkeersregelaars.

Auto: vanuit Moergestel
Ga over de A58 en volg Vinkerberg – Broekzijde – Molenakkerstraat ­ Akkerstraat en dan aan de Moergestelse kant van de Kanaaldijk parkeren. Vervolgens lopend over de brug linksaf en bij de eerste verharde afslag naar rechts. Na ruim 200 meter zie je dan de sportvelden van SVSOS en de inschrijflocatie.

Openbaar Vervoer: Vanaf NS station Tilburg, uitstappen halte Vrijthof (Centrum). Vandaar alleen per buurtbus naar Biest-Houtakker (gaat niet frequent!). (tel: 0900-9292)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren